Loading...

 

 

Testimonials

 

Jeg har mødt rigtig mange spændende mennesker igennem mine mange år, med relations- og netværksuddannelse, træning og sparring.

Det har været fantastisk at få lov til at være Mentor, Inspirator og Coach, for de mange der ønskede at blive bedre og forløse deres potentiale via arbejdet med relationer og netværk, og derved udvikle sig selv og forretningen.

Jeg er taknemlig for, herunder at kunne dele et lille udsnit af de mange mange dejlige tilbagemeldinger jeg har modtaget. 

 

Hans Greve Brandenborg:

Opbygning af "Netværk" og "Relationer", kan være udfordrende for nogen mennesker og søger du hjælp til, hvordan DU kommer videre, så er det netop sådan en som Søren Mortensen - du skal tale med/følge.

Jeg har kendt Søren, siden 2006, hvor han introducerede mig for et rigtigt businessnetværk og gennem Søren, blev jeg kniv skarp til mine pitch. Det resulterede i, at 85 % af mit "Nysalg" blev skabt gennem mit netværk. 

 

Mette Esbensen:

Jeg får tæt på 80% af min omsætning gennem netværk.

Og som kæmpe fortaler for netværk, kan jeg glædeligt fortælle, at Søren Mortensen bærer en stor del af æren for, min succes som selvstændig.

 

Steffen Nielsen, advokat:

Søren Mortensen, jeg vil sige dig mange tak for mange gode møder, og der er en ting jeg aldrig har været i tvivl om, og det er at du brænder for at hjælpe andre, og virkelig også har gjort det.

Det er sjældent man møder nogen, der på den måde øser af sin erfaring kun med det ene sigte at hjælpe andre, det vil jeg sige dig mange tak for. Jeg håber mange vil benytte dig så de kan få en bedre forretning.

 

Flemming Tinghus: 

Af alle jeg kender, har du, Søren Mortensen, formået at gøre en forskel… Efter 2 år uden nævneværdigt udbytte af netværk, bad jeg om 1 eneste møde med dig… og fik det. Det tog 2½ time, og jeg sad som en svamp, og sugede til mig af din viden og erfaring.

Efterfølgende formåede jeg at omsætte dine råd til handling – og må i dag konstatere, at det møde var måske det vigtigste møde nogen sinde, for mig og min virksomhed. I dag udgør netværkets andel af firmaets totale omsætning ca. 50%.

Efterfølgende har jeg haft mange samtaler med dig… Fælles for alle er, at de har været inspirerende og været med til at skabe udvikling. Både til gavn for mig selv, men også til gavn for partnerne i mit netværk i Ringsted. Fra et netværk på 12 partnere der seriøst overvejede at lukke ned, til 3 år senere at konstatere, at vi havde placeret os i top 5 i Danmark. Dette var ikke sket, hvis ikke vi havde haft vores mange møder. Dette er jeg dig oprigtig dybt taknemmelig for.

 

Lisbeth Egede Andersson:

Søren Mortensen, du skal have mange komplimenter med på vejen. Du er en knag til de gode samtaler, til at se potentiale og vinkle det hele i retninger der er brugbare for din samtalepartner så der opstår vækst og synergi. Tak igen. 

 

Marc Hvenegaard: 

Det alle mest betydningsfulde jeg har fået med, har været en fantastisk sparring og feedback i forhold til mine egne præsentationer. Format, tale, indhold, succes historier etc.. I forlængelse af det følger hvordan man får succes med sit netværk, hvordan man tænker strategisk samarbejde og samarbejde på tværs af brancheoverlap.

Der er ingen tvivl om du aktivt har bidraget til min succes med networking generelt og i forlængelse heraf vækst som person men også de virksomheder jeg har repræsenteret.

 

Steen Grøndal Christensen: 

Af Søren Mortensen har jeg lært rigtig meget om vigtigheden af netværk, eller særligt betydningen af begrebet givers gain.

Nok har jeg altid arbejdet med relationer og netværk men Søren har om nogen vist betydning af, at alt netværksarbejde og relations opbygning starter hos en selv. Tak for det!

Du har helt sikket betydet noget for min udvikling som netværker. Derudover har jeg altid beundret din passion og vedholdenhed for netværksarbejde. Tusind tak!

 

Ditte Linqvist: 

Kære Søren, 1000 x tak for et givende og lærerigt samarbejde. Du har på mange måder været min indsigt i hvordan netværk lykkes, både på det strategiske forretningsmæssige plan, og samtidig også med hjertet på rette sted.

Din altid gode og nærværende måde at have plads til at lytte, give feedback, vurdere og analysere samtalen, vil altid ligge i min læringsrygsæk, og du skal vide, at jeg sjældent møder mennesker som dig, med din mentale og følelsesmæssige bevidsthed, og forståelse for menneskelige sammenhænge i livets udviklende potentialer.

Søren, du er om nogen, dedikeret til netværk og forståelsen for, at vi som mennesker har brug for hinanden.  Som en metafor, vil jeg sige, at hvis du står med en garnnøgle, der er viklet ind af 'hvordan finder vi vejen', så har DU fat i den ende der vikler garnnøglen ud, så vi andre trygt kan følge linjen og vejen på tråden. 

 

Thomas Bolinius:

Søren Mortensen, først og fremmest tak, Tak for, at du med så rund hånd, har delt velvilligt ud af din enorme personlige erfaring.

Tak for, at du har været en meget engageret Coach/ læremester, i hvordan man begår sig og skaber et business-netværk, ved hjælp af dit eget store katalog af viden. At holde et skarpt fokus - hvorfor er det vi bruger tid på at mødes professionelt - og at vi sammen kan skabe mere forretning, og ikke bare laver pseudo-salg på rygraden, men at have en tankegang om, at hvis man hjælper andre, så skal de også nok hjælpe dig – det er bl.a. noget af det jeg har taget med mig.

Din læring har jeg haft meget stor brug af gennem mit professionelle virke, men har så sandelig også taget det med hjem.

 

Martin Riedel:

Søren Mortensen, du skal have stor tak for vores gode snakke, 1-2-1’s samt din enorm store villighed til at hjælpe. Det har betydet utrolig meget for mig, både forretningsmæssigt og personligt. TAK.

 

Michael Flintholm:

Søren. TAK for din kæmpe indsats - det har været en stor fornøjelse at møde dig og opleve din fremragende tilgang til opbygning af valide relationer gennem netværk.

 

John Hilmer Hansen:

Søren vi to har haft mange møder, det har givet mig nogle gode værktøjer, som jeg stadig bruger i dag. Tak for det Søren.

 

Liselotte A. Andersen:

Kære Søren, du har lært mig alt om netværk og hvordan man både bruger relationer/netværk B2B og privat. Det er en gave at få og den vil jeg takke dig for.

 

Karsten Schøitz: 

Søren, du bidrog til at jeg aldrig har glemt, at vi IKKE skal kommunikere hvad vi sælger af produkter og ydelser, men det UDBYTTE kunden kan opnå.

 

Micael Hörberg:

Många samtal har vi haft Søren Mortensen, och det har alltid gett någonting, nåt nytt eller en bekräftelse. En ära att få lära känna dig, och du är verkligen en "Master in Networking"

 

Jacob Hansen:

For mig var det et rigtig godt forløb vi havde og på et tidspunkt, hvor din sparring var meget værd for mine fremtidige karrieremuligheder. Det gav mig en bedre forståelse af min egen karriere og ikke mindst hvor jeg skulle henad. Jeg kan absolut kun anbefale et sådant forløb til personer, der står overfor et karriereskift eller ønsker en bedre forståelse af sig selv. 

 

Henrik Jandorf:

For mig har samtaler med Søren Mortensen været helt essentielle, fordi man ofte er nødsaget til at kunne se sig selv ”udefra”. Søren Mortensen holder mig fast på spørgsmål som ”hvad vil du?”, ”hvordan vil du det?” og ”hvorfor vil du det?

Klarsyn er et nøgleord, og Søren Mortensen bevarer så at sige kronologien for mig – hvad nøjagtigt skal jeg give energi, og hvor skal jeg sætte ind? Jeg bliver efter en samtale med Søren Mortensen mere bevist om mine valg og fravalg.

Henrik Jandorf, skuespiller, komponist, sanger og foredragsholder

 

 

 

 

Få mere info om Søren

Søren Mortensen
Salg og NetværksMentor
Telefon: +45 20 70 60 75

Jeg hjælper mennesker til større værdi via relationer og netværk!

 

Referencer

 

Er det svært for dig at tackle mødet med nye mennesker?

Modtag min gratis guide, som lærer dig at tage til netværksarrangementer med ro i maven.

Navn:
E-mail: