Loading...

OBS!

 

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig, men det kræver du er tilmeldt Jobsparring!

 

Du kan tilmelde dig jobsparring her:

Prisen er 1.000 kr. pr måned.

Personlig jobsparring
DKK 1.000,00 / 30 dage

 

Du får adgang til en personlig 60 minutters sparring pr måned, dette kan dog opgrades efter behov.

 

Abonnementet består desuden af 3 primære sessioner:

  • Afklaring. Det er en stor udfordring for de flest at finde frem til drømmejobbet. Hvor ønsker du at arbejde og med hvad? I denne session lærer du at bruge dine erfaringer, dine gode kontakter og dine inderste ønsker til at danne grundlag for dit netværksarbejde på vej mod noget nyt og spændende.

 

  • Sådan aktiverer du dit netværk. Selv om du ved, at det er vigtigt at netværke, så kan det være en stor udfordring at komme i gang. For hvordan skal du gribe det hele an, uden at det virker kejtet på dig selv og dem du kender? Det får du praktiske værktøjer til i denne session, hvor du også får overblikket over, hvem dit rigtige netværk består af, og hvordan du aktiverer på den optimale måde.

 

  • Relations og netværksarbejdet.  Forestil dig, at dit netværk hele tiden har fingeren på pulsen med hensyn til muligheder for dig. Hvad ville det betyde? I denne session lærer du at klæde dit netværk på og pleje dine relationer, så de er klar til at hjælpe dig videre til dit næste drømmejob.

 

Ovenstående sessioner er online, via lydfiler som du kan høre igen og igen, plus adgang til opgaver, der kan støtte dig i arbejdet.

Hele systemet er baseret på et Outplacement system der har hjulpet mange, igennem de sidste 10 år.

Har du spørgsmål til ovenstående, kan jeg kontaktes på SM@NetvaerksMester.dk