Loading...

Søren Mortensen

Salgs- og Netværksmentor.

Telefon 20 70 60 75 eller sm@netvaerksmester.dk 

– Hør, hvordan jeg kan hjælpe!

              Testimonials

Søren Mortensen har en passion for at hjælpe andre til at få den optimale værdi af arbejdet med relationer og netværk.

Igennem mere end 35 år har Søren arbejdet med salg i alle afskygninger. Han har opbygget salgsafdelinger for store softwarefirmaer som Progress Software, Rational Software og IBM samt åbnet nye markeder og forretninger, primært indenfor IT-området.

I 1988 åbnede Søren og en partner Danmarks første specialforretning indenfor optiske medier. I 1992 solgte Søren 80% af alle CD-ROM drev på det danske marked, opbyggede Danmarks første multimedie-netværk og etablerede informationssystemer på alle universiteter og forskningssteder i Danmark. Og i 1995 åbnede han Danmarks første professionelle informationsservice via internettet.

Sørens to store passioner er mennesker og relationer. Derfor kombinerede han i 2005 sin viden og sine erfaringer og startede arbejdet med salg via relationer og netværk. Siden har han arbejdet professionelt med at uddanne, træne og inspirere erhvervsfolk fra stort set alle brancher og baggrunde.

Via foredrag, workshops, webinar, personlige sessioner og online-kurser rådgiver Søren erhvervsdrivende i at blive bedre til at bygge og arbejde med relationer og derved stærke netværk. Sideløbende har han opbygget mere end 20 sucessfulde professionelle forretningsnetværk, faciliteret netværk og løbende uddannet andre til at lede og drive netværk.

Søren har løbende haft personlig sparring med mere end 200 erhvervsfolk årligt, erhvervsfolk der ønskede at få mere ud af deres potentiale og styrke deres arbejde med relationer og netværk.

Giv dig selv en 30 minutters strategisk samtale, online og uforpligtende:

  Book en aftale her!  

 

 

Sagt om Søren og hans arbejde:

Jean Vennerstrøm siger:

Jeg havde et spændende møde med Søren, hvor vi 10 min inde i mødet vidste hvor mine egenskaber kunne tage min virksomhed hen og inden mødets afslutning havde vi lavet en strategisk plan for hvilke brancher jeg skulle se på og hvorfor. Sådan at jeg kan gå ud og netværke konstruktivt og til fordel for min forretning. Super godt og meget værdifuldt for mig.

Jean Vennerstrøm, PHD. Firmaet Conopor, Jean er brugt som ekspertkilde i bl.a. DR/TV-avisen, TV2-meningsmaskinen, tidskrift for arbejdsmiljø, Dansk Erhverv, Politiken og Løbemagasinet.

Caroline Heerup siger:

Jeg havde stor nytte af at have One2One med Søren, fordi han er rigtig dygtig til at fange, hvad man brænder for og forsøge at spejle det op imod ens måde at kommunikere det. Derfor gik det op for mig, hvad det egentlig var, jeg ønskede mig af mit firma, samt at det ikke var det, jeg kommunikerede. Desuden har Søren stor respekt for andre mennesker, og er dygtig til at lade sine tanker træde til side, hvis han registrere, at der ikke er genklang. Disse evner gør Søren virkelig kompetent til at hjælpe med at bringe det bedste frem i andre. Tusind tak her fra mig Søren. Du bragte mig et stormskridt fremad.

Caroline Heerup, direktør i O Sense, Forfatter og skaber af Cheer Up design

Jacob Hansen siger:

For mig var det et rigtig godt forløb vi havde og på et tidspunkt, hvor din sparring var meget værd for mine fremtidige karrieremuligheder. Det gav mig en bedre forståelse af min egen karriere og ikke mindst hvor jeg skulle henad. Jeg kan absolut kun anbefale et sådant forløb til personer, der står overfor et karriereskift eller ønsker en bedre forståelse af sig selv. 

Jacob Hansen, adm. Direktør Zealand Care

Henrik Jandorf siger:

For mig har samtaler med Søren Mortensen været helt essentielle, fordi man ofte er nødsaget til at kunne se sig selv ”udefra”. Søren Mortensen holder mig fast på spørgsmål som ”hvad vil du?”, ”hvordan vil du det?” og ”hvorfor vil du det?”

Klarsyn er et nøgleord, og Søren Mortensen bevarer så at sige kronologien for mig – hvad nøjagtigt skal jeg give energi, og hvor skal jeg sætte ind? Jeg bliver efter en samtale med Søren Mortensen mere bevist om mine valg og fravalg.

Henrik Jandorf, skuespiller, komponist, sanger og foredragsholder