Loading...

Nyt job – kom videre via relationer - Afklaring  

Er du på vej videre i dit arbejdsliv?

Så er du langt fra alene. Mere end 700.000 danskere skifter job hvert år. Men vidste du, at de fleste – hele 80 % – får deres nye job via relationer og netværk?

Derfor er det en rigtig god idé at sikre, at dit netværk ved, hvad du leder efter – allerede inden du er tvunget til at finde noget nyt. På den måde kommer du foran i jobkøen.

 Se vores handelsbetingelser her

Du ved sikkert godt, at netværk er vigtigt, når du ønsker nyt job. Måske har du endda været på kursus i at netværke eller i at bruge din profil på LinkedIn til at komme i betragtning til et ledigt job. Men hvordan griber du det an i praksis?

Det kan vi hjælpe dig med.

”Kurset har rykket mig i en anden retning end tidligere. Nu har jeg en klarere fornemmelse af, hvad jeg brænder for, og hvad jeg gerne vil lave.” – Henrik, på vej mod nyt job!

Første skridt er, at du selv er klar over, hvad dit ønskejob er. Rigtig mange prøver at sætte deres netværk i spil med sætninger som ”har du et nyt job til mig?” eller ”søger nye muligheder.” Det er ikke præcist nok til at sætte tanker i gang hos dit netværk. Og uden tanker på dine vegne ved de ikke, hvor de skal begynde.

Derfor starter kurset med en session, der afklarer dine inderste ønsker.

  • Session 1 består at en lydfil med tilhørende tekst og opgaver  

Afklaringen – Det er en stor udfordring for de flest at finde frem til drømmejobbet. Hvor ønsker du at arbejde og med hvad? I denne session lærer du at bruge dine erfaringer, dine gode kontakter og dine inderste ønsker til at danne grundlag for dit netværksarbejde på vej mod noget nyt og spændende.

Du kan høre lydfilen igen og igen, via din telefon, tablet og computer, som det nu passer bedst til dig.

Dagen efter du har modtaget adgangen til lydfilen på denne Online session, med tilhørende tekst, vil du modtage en mail med adgang til nogle opgaver, så du kan blive klogere på dig selv, klogere på hvad det er der betyder noget for dig, i relation til et arbejde og en arbejdsplads, så du kan bruge din situation til, at skabe dig et nyt udgangspunkt og derved gøre brug af dit netværk på en ny og konstruktiv måde.

 

Du har naturligvis ALTID muligheden for, at supplerer denne session med en personlig sparring, en personlig session vil typisk foregå via telefon eller anden Online service, og den personlig session er typisk på 1 time, som koster 1.250 kr. inkl. moms.

Du kan aftale personlig sparring direkte med:

Lise Evald Hansen på lise@netvaerksmester.dk

Søren Mortensen på sm@netvaerksmester.dk